Flirten is niet strafbaar

Date: 2018-02-13 13:55

Video «Flirten is niet strafbaar»

Het is warm weer, mannen gaan lichter gekleed, vrouwen ook, niks speciaals Uiteraard trekt het wel de aandacht. 😀 Een kort rokje kan mijn hoofd naar die richting laten draaien 😉
Ik heb er zeker niks op tegen !!!

160’jes | Wolkjes

Vaak lees je dat de kinderwens voor problemen zou kunnen zorgen, maar zelfs dat is bij ons niet het geval. We hebben het er vaak over, en willen allebei graag kinderen. Tegenwoordig is het niet vreemd als mensen op latere leeftijd nog kinderen krijgen.

Jezus is vóór seksuele reinheid | Lees, geniet en geloof

Ik hoop dat ik je op andere gedachten hebt gebracht als jij een relatie met de foute vrouw overweegt of hebt. Ook jij verdient een goed liefdesleven!

Het ritselt weer onder de toonbanken | Visionair België

Mannen moeten kijken ?
Ja laten we maar niet flauw doen en toegeven. Maar even kijken hoeft niet tot onrespectvol gedrag te leiden! Voor die mannen uit bovenstaande reportage vind ik biologie een zeer zwak excuus. Als u een mooie man ziet veronderstel ik dat je jouw ogen de kost geeft, maar dat je niet meteen tot 8775 lastigvallen 8776 overgaat.

Ze doet een belofte, maar uiteindelijk geeft ze prioriteit aan het verlangen om met andere mannen te dansen. Dat is een keuze.

Het zou ontzettend gewaardeerd zijn en tevens erg dapper , vrouwen worden soms wanhopig van verkeerd gedrag van mannen Zelfs ik zou graag een handje helpen , als ervaringsdeskundige dan 😉

Nu vraag je je af waarom zo lang bij gebleven… Wel ze liet echt zien dat ze me graag zag.. Door haar doen maar dat was allemaal lariekoek blijkbaar.

Advies #6: zo min mogelijk reageren en communiceren. Hoe minder energie je geeft, hoe minder zij heeft om door te gaan. Het wordt dan al gauw saai en niet belonend.

Spiegels
Spiegels: reflecties op de persoon die je bent
De spiegel is de metafoor voor de reflectie. In een spiegel kijk je naar jezelf. Je reflecteert op wat je bij jezelf waarneemt. Wat gaat goed, wat kan beter? In de reflectie krijg je antwoorden op vragen als ‘hoe zie ik mijzelf?’, ‘hoe kom ik over?’, ‘wat beweegt mij?’en ‘wat is mijn droom in m’n werk?’ En ook: ‘hoe kan ik die droom werkelijkheid maken?’, ‘welke wetten en praktische bezwaren staan in de weg?’.Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden! Hoe beter je jezelf kent, hoe meer je beseft waar je sterktes en je mogelijkheden liggen. Inzicht helpt je architect te zijn van je toekomst.

De foute vrouw is géén vrouw om een goede en blijvende relatie mee te beginnen. Ga maar na, ze is egocentrisch en heeft weinig zelfbeheersing. De relatie kan geen stand houden, er zijn immers al meer dan genoeg andere uitdagingen in het leven om te overwinnen.

«Flirten is niet strafbaar » in images. One more Image «Flirten is niet strafbaar».